HTML

Kencék a konyhámból

Több jó példát látva megérlelődött bennem a gondolat, hogy jó lenne házi illatszereket és tisztítószereket készíteni. Mert tudom, hogy mi van benne, mert általában sokkal olcsóbb, és mert alkotni öröm. A blog elsősorban "nagy jegyzetfüzetként" működik. Kapcsolat: pommepommeszappan@gmail.com

Szappanok a dobozban

Az itthoni kartondobozokban ezek a szappanok várják, hogy végre munkába állhassanak.

Kategóriák

2012.12.10. 13:07 pomme-pomme

Téli szünet

Nem, ennyire nem vagyok lusta, hogy egyáltalán ne kamatoztassam a tudásomat, mostanában elég sokat tevékenykedtem és még tervezek is tevékenykedni a konyhában, hogy különböző illatszereket készítsek, de ezek jó része karácsonyi ajándék lesz. Mivel nem tudom pontosan, hogy a megajándékozandók közül kik olvassák a blogot, ezért a részleteket egyelőre fedje homály, de az ünnepek után ide is feljegyzem a recepteket, tapasztalatokat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kencekakonyhambol.blog.hu/api/trackback/id/tr54957766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása